Manisa Sarma’da yol geçişleri güvenli

14.04.2022 - 12:46, Güncelleme: 14.04.2022 - 12:46 3148+ kez okundu.
 

Manisa Sarma’da yol geçişleri güvenli

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Sarma mahallesindeki çay üzerinde bulunan mevcut menfezin aşırı yağışlarda zarar görmemesi amacıyla bakım onarım çalışması yaptı.MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirmek ve her türlü can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Sarma mahallesindeki Sarma çayı üzerinde bulunan menfezde bakım onarım çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında; menfez üzerine tabliye betonu atıldı, toplamda 12 metre uzunluğunda kanat duvarı inşası yapıldı. Çalışma ile buradaki yol geçişleri güvenli hale gelirken, bölgedeki tarım arazilerinin de olası su baskınlarına karşı koruması sağlandı. Sarma mahalle muhtarı Ramazan Şenli, “Mahallemiz Sarma çayı üzerindeki menfez, aşırı yağışlı havalarda zarar gördü. Burası çiftçilerimizin yoğun olarak kullandığı bir yer. MASKİ ekiplerine bildirdik. Hızlı bir şekilde gereken bakım onarım çalışmasını yaptılar. Çok güzel oldu. Artık yol geçişleri buradan daha güvenli olacak. Cengiz Başkanımız başta olmak üzere emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.    

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Sarma mahallesindeki çay üzerinde bulunan mevcut menfezin aşırı yağışlarda zarar görmemesi amacıyla bakım onarım çalışması yaptı.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirmek ve her türlü can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Sarma mahallesindeki Sarma çayı üzerinde bulunan menfezde bakım onarım çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında; menfez üzerine tabliye betonu atıldı, toplamda 12 metre uzunluğunda kanat duvarı inşası yapıldı. Çalışma ile buradaki yol geçişleri güvenli hale gelirken, bölgedeki tarım arazilerinin de olası su baskınlarına karşı koruması sağlandı.

Sarma mahalle muhtarı Ramazan Şenli, “Mahallemiz Sarma çayı üzerindeki menfez, aşırı yağışlı havalarda zarar gördü. Burası çiftçilerimizin yoğun olarak kullandığı bir yer. MASKİ ekiplerine bildirdik. Hızlı bir şekilde gereken bakım onarım çalışmasını yaptılar. Çok güzel oldu. Artık yol geçişleri buradan daha güvenli olacak. Cengiz Başkanımız başta olmak üzere emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni