Kırıkkale’de bayram sabahı deprem

Genel (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2022 - 09:40, Güncelleme: 02.05.2022 - 09:37 2340+ kez okundu.
 

Kırıkkale’de bayram sabahı deprem

Kırıkkale’de bayram sabahı deprem

AFAD, Kırıkkale’de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kırıkkale’nin Delice ilçesinde saat 06.16’da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği ise 8.14 kilometre olarak açıklandı.
Kırıkkale’de bayram sabahı deprem
AFAD, Kırıkkale’de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kırıkkale’nin Delice ilçesinde saat 06.16’da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği ise 8.14 kilometre olarak açıklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni