Kazada hayatını kaybeden anne ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2022 - 15:05, Güncelleme: 25.05.2022 - 14:57 3396+ kez okundu.
 

Kazada hayatını kaybeden anne ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden anne ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Ordu’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ile oğlu, son yolculuğuna uğurlandı.Kaza, Fatsa ilçesinde dün meydana geldi. Kumru-Korgan karayolu Bahçeler Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada, Bedir Şahan Aşık (21) yönetimindeki 06 SN 9067 plakalı hafif ticari araç ile Metin Kocabıyık yönetimindeki 52 BR 247 kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu araçlarda bulunan Bedir Şahan Aşık ile annesi Nurten Aşık (52) olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonette bulunan sürücü Metin Kocabıyık ile Ahmet Kocabıyık yaralandı. Yaralılar, olay yerinde gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.Anne ile oğlunun tabutları yan yana koyulduKaza sonucu hayatını kaybeden anne Nurten Aşık ile oğlu Bedir Şahan Aşık için Kumru ilçesindeki Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Burada Nurten Aşık’ın eşi ve Bedir Şahan Aşık’ın babası Erhan Aşık taziyeleri kabul etti. Hayatını kaybeden anne ve oğlu için ayrı ayrı helallik alındı. Kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler ilçenin Samur Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.
Kazada hayatını kaybeden anne ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Ordu’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ile oğlu, son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, Fatsa ilçesinde dün meydana geldi. Kumru-Korgan karayolu Bahçeler Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada, Bedir Şahan Aşık (21) yönetimindeki 06 SN 9067 plakalı hafif ticari araç ile Metin Kocabıyık yönetimindeki 52 BR 247 kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu araçlarda bulunan Bedir Şahan Aşık ile annesi Nurten Aşık (52) olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonette bulunan sürücü Metin Kocabıyık ile Ahmet Kocabıyık yaralandı. Yaralılar, olay yerinde gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Anne ile oğlunun tabutları yan yana koyuldu
Kaza sonucu hayatını kaybeden anne Nurten Aşık ile oğlu Bedir Şahan Aşık için Kumru ilçesindeki Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Burada Nurten Aşık’ın eşi ve Bedir Şahan Aşık’ın babası Erhan Aşık taziyeleri kabul etti. Hayatını kaybeden anne ve oğlu için ayrı ayrı helallik alındı. Kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler ilçenin Samur Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni