İstanbul’da beklenen yağış başladı: Trafik yoğunluğu yüzde 85 oldu

Genel (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2022 - 17:45, Güncelleme: 18.05.2022 - 17:37 3261+ kez okundu.
 

İstanbul’da beklenen yağış başladı: Trafik yoğunluğu yüzde 85 oldu

İstanbul’da beklenen yağış başladı: Trafik yoğunluğu yüzde 85 oldu

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen yağış başlarken, mega kentte trafik yoğunluğu ise yüzde 85 oldu.Meteorolojinin uyarılarının ardından mega kent İstanbul’da beklenen yağış bazı bölgelerde etkili olmaya başladı. Yağış trafiği de etkiledi. Vatandaşlar mesai saatinin bitmesiyle birlikte yollara düştü. İBB’nin yoğunluk haritasına göre ise trafik yoğunluğu ise saat 17.35 itibariyle yüzde 85 oldu.
İstanbul’da beklenen yağış başladı: Trafik yoğunluğu yüzde 85 oldu
Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen yağış başlarken, mega kentte trafik yoğunluğu ise yüzde 85 oldu.
Meteorolojinin uyarılarının ardından mega kent İstanbul’da beklenen yağış bazı bölgelerde etkili olmaya başladı. Yağış trafiği de etkiledi. Vatandaşlar mesai saatinin bitmesiyle birlikte yollara düştü. İBB’nin yoğunluk haritasına göre ise trafik yoğunluğu ise saat 17.35 itibariyle yüzde 85 oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni