Kocaeli İzmit'te öğrencilerden tarihe yolculuk

02.11.2022 - 12:58, Güncelleme: 02.11.2022 - 12:58 1508+ kez okundu.
 

Kocaeli İzmit'te öğrencilerden tarihe yolculuk

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde öğrenciler, Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’nde tarihe yolculuk yapıyor.KOCAELİ (İGFA) - Atatürk’ün aziz hatırası ve milli mücadelenin ruhunu yansıtmak adına İzmit Belediyesi tarafından açılan Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğrencilerini ağırladı. İzmit Belediyesi'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele dönemine dair eşsiz anıların yer aldığı Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kapılarını açtığı 30 Ağustos tarihinden itibaren özellikle okulların sıklıkla ziyaret ettiği Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, son olarak Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğrencilerini ağırladı. BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDULAR Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi gezisinde Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Atatürk’ün aziz hatırası ve milli mücadelenin İzmit ruhuna belgeler ile tanıklık etti. Geziden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğretmenleri, belediye personellerine Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının yer aldığı fincan takımı hediye etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde öğrenciler, Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’nde tarihe yolculuk yapıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Atatürk’ün aziz hatırası ve milli mücadelenin ruhunu yansıtmak adına İzmit Belediyesi tarafından açılan Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

İzmit Belediyesi'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele dönemine dair eşsiz anıların yer aldığı Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kapılarını açtığı 30 Ağustos tarihinden itibaren özellikle okulların sıklıkla ziyaret ettiği Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, son olarak Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDULAR

Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi gezisinde Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Atatürk’ün aziz hatırası ve milli mücadelenin İzmit ruhuna belgeler ile tanıklık etti. Geziden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğretmenleri, belediye personellerine Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının yer aldığı fincan takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, gezi bülteni