İzmir aşkıyla herkes salona

Teknoloji 06.01.2022 - 14:50, Güncelleme: 17.02.2022 - 11:09 5112+ kez okundu.
 

İzmir aşkıyla herkes salona

İzmir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı cumartesi günü Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında İspanyol ekip Rocasa Gran Canaria ile Celal Atik Spor Salonu'nda kozlarını paylaşacak. Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı cumartesi günü saat 17.00'de sahasında İspanyol ekip Rocasa Gran Canaria takımıyla karşılaşacak. Maç Celal Atik Spor Salonu'nda yapılacak. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması ise 16 Ocak saat 15.00'te Kanarya Adaları'nda oynanacak. İspanya'nın güçlü ekiplerinden Rocasa Gran Canaria, Avrupa Kupası'nı (Challenge Cup) 2015-2016 ve 2018-2019 sezonlarında müzesine götürmüştü. İzmir 12. kez Avrupa kupalarında 12. kez Avrupa Kupaları'nda yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, ilk karşılaşmasını 1999-2000 sezonunda Avrupa Hentbol Federasyon Kupası’nda (EHF Cup) oynamıştı. İzmirli kadınlar, bugüne kadar dört kez Avrupa Hentbol Federasyon Kupası, dört kez Challenge Kupası, iki kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası (Cup Winners Cup) ve bir kez Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası’nda (EHF European Cup) mücadele etmişti. Hentbol Kadın Takımı, 2008-2009 sezonunda Challenge Kupası'nda yarı finale yükselme başarısı göstermişti. Yunan ve Portekizli rakiplerini eledi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı bu yıl kupada ikinci turda Yunanistan ekibi A.E.S.H. Pylea' yı 28-27, 19-28'lik sonuçlarla elerken, 3. tur maçında Portekiz'den Madeira Andebol SAD'ı 28-22 ve 29-29'luk sonuçlarla saf dışı bırakıp adını son 16’ya yazdırmıştı. Dayat: Rakibimiz çok güçlü Yardımcı Antrenör Senar Dayat çok güçlü bir rakip ile karşılaşacakları belirterek "Bu maçta İzmirli hentbolseverlere çok iş düşecek. Onların desteğini hissetmek istiyoruz" dedi. Rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten Sibel Kıcıroğlu ise, "Umarız çalışmalarımızın karşılığını alırız. Seyircimizin desteğiyle ikinci maç için avantajlı skor elde etmek ve çeyrek finale kalmak istiyoruz" diye konuştu. Kaleci Anca Mihaela ilk maçta avantajı yakalayacaklarına inandıklarını belirterek, turnuvanın en güçlü takımı Rocasa Gran Canaria'yı yendikleri taktirde kupayı da kazanabileceklerini vurguladı. Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

İzmir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı cumartesi günü Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında İspanyol ekip Rocasa Gran Canaria ile Celal Atik Spor Salonu'nda kozlarını paylaşacak.

Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı cumartesi günü saat 17.00'de sahasında İspanyol ekip Rocasa Gran Canaria takımıyla karşılaşacak. Maç Celal Atik Spor Salonu'nda yapılacak. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması ise 16 Ocak saat 15.00'te Kanarya Adaları'nda oynanacak. İspanya'nın güçlü ekiplerinden Rocasa Gran Canaria, Avrupa Kupası'nı (Challenge Cup) 2015-2016 ve 2018-2019 sezonlarında müzesine götürmüştü.

İzmir 12. kez Avrupa kupalarında
12. kez Avrupa Kupaları'nda yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, ilk karşılaşmasını 1999-2000 sezonunda Avrupa Hentbol Federasyon Kupası’nda (EHF Cup) oynamıştı. İzmirli kadınlar, bugüne kadar dört kez Avrupa Hentbol Federasyon Kupası, dört kez Challenge Kupası, iki kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası (Cup Winners Cup) ve bir kez Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası’nda (EHF European Cup) mücadele etmişti. Hentbol Kadın Takımı, 2008-2009 sezonunda Challenge Kupası'nda yarı finale yükselme başarısı göstermişti.

Yunan ve Portekizli rakiplerini eledi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı bu yıl kupada ikinci turda Yunanistan ekibi A.E.S.H. Pylea' yı 28-27, 19-28'lik sonuçlarla elerken, 3. tur maçında Portekiz'den Madeira Andebol SAD'ı 28-22 ve 29-29'luk sonuçlarla saf dışı bırakıp adını son 16’ya yazdırmıştı.

Dayat: Rakibimiz çok güçlü
Yardımcı Antrenör Senar Dayat çok güçlü bir rakip ile karşılaşacakları belirterek "Bu maçta İzmirli hentbolseverlere çok iş düşecek. Onların desteğini hissetmek istiyoruz" dedi.
Rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten Sibel Kıcıroğlu ise, "Umarız çalışmalarımızın karşılığını alırız. Seyircimizin desteğiyle ikinci maç için avantajlı skor elde etmek ve çeyrek finale kalmak istiyoruz" diye konuştu.
Kaleci Anca Mihaela ilk maçta avantajı yakalayacaklarına inandıklarını belirterek, turnuvanın en güçlü takımı Rocasa Gran Canaria'yı yendikleri taktirde kupayı da kazanabileceklerini vurguladı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni