Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, Chaîne des Rôtisseurs İstanbul Kurulu’nda ‘Vice Chancellier’ Görevini Üstlendi

30.07.2022 - 11:11, Güncelleme: 30.07.2022 - 11:11 4974+ kez okundu.
 

Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, Chaîne des Rôtisseurs İstanbul Kurulu’nda ‘Vice Chancellier’ Görevini Üstlendi

Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, dünyanın en köklü gastronomi derneklerinden biri olarak kabul edilen Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu’na görevlendirildi.

Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, dünyanın en köklü gastronomi derneklerinden biri olarak kabul edilen Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu’na görevlendirildi. “Vice Chancellier” ünvanını alan Babayev, derneğin İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinliklerinden eş sorumlu olacak.    Dünyanın en köklü gastronomi oluşumlarından biri olan Chaîne des Rôtisseurs’un yeni İstanbul Bölge Kurulu belirlendi. Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, derneğin yeni yönetiminde Vice Chancellier görevini üstlenecek. Uzun yıllardır turizm sektöründe pek çok farklı ülke ve pozisyonda görev alan Babayev, derneğin İstanbul etkinliklerinden eş sorumlu olacak.    Bugün dünya genelinde 80 ülkede 21 bin üyeye sahip olan Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu 2004 yılında kuruldu. Derneğin yeni yönetiminde Nihat Karaköse ‘Bailli’, Maximillian Thomae “Vice Chargé Culinaire” ve Fatoş Kutay “Vice Chargé de Presse” olarak görev alacak. 
Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, dünyanın en köklü gastronomi derneklerinden biri olarak kabul edilen Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu’na görevlendirildi.

Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, dünyanın en köklü gastronomi derneklerinden biri olarak kabul edilen Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu’na görevlendirildi. “Vice Chancellier” ünvanını alan Babayev, derneğin İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinliklerinden eş sorumlu olacak. 

 

Dünyanın en köklü gastronomi oluşumlarından biri olan Chaîne des Rôtisseurs’un yeni İstanbul Bölge Kurulu belirlendi. Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, derneğin yeni yönetiminde Vice Chancellier görevini üstlenecek. Uzun yıllardır turizm sektöründe pek çok farklı ülke ve pozisyonda görev alan Babayev, derneğin İstanbul etkinliklerinden eş sorumlu olacak. 

 

Bugün dünya genelinde 80 ülkede 21 bin üyeye sahip olan Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu 2004 yılında kuruldu. Derneğin yeni yönetiminde Nihat Karaköse ‘Bailli’, Maximillian Thomae “Vice Chargé Culinaire” ve Fatoş Kutay “Vice Chargé de Presse” olarak görev alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, gezi bülteni