Bursa'da 'İnegöl Çorbası' lezzetiyle tam not aldı

24.07.2022 - 12:27, Güncelleme: 24.07.2022 - 12:27 8352+ kez okundu.
 

Bursa'da 'İnegöl Çorbası' lezzetiyle tam not aldı

Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin gastronomi çalışmaları kapsamında ortaya çıkan İnegöl köfteli ve çıtır simitli İnegöl Çorbası, 35. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında açılan Gastro İnegöl Çadırında İnegöllülerin beğenisine sunuldu.BURSA (İGFA) - Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin gastronomi çalışmaları kapsamında İnegöl Köftesi ve İnegöl çıtır simidi ile harmanlayarak oluşturduğu İnegöl Çorbası, İnegöl Mutfağında sunulmaya başlamıştı. Şehrin lezzetlerinin tanıtılması ve gastronomi zenginliğinin farkına varılması adına yapılan çalışmalar kapsamında 35. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında kameriyeler bölgesinde de Gastro İnegöl çadırı kuruldu. Her akşam farklı etkinliklerin yapıldığı çadırda, İnegöl Çorbası vatandaşların beğenisine sunuldu. İnegöl Mutfağı aşçılarının hazırladığı İnegöl Çorbası, kameriyeler bölgesinde dağıtılan 2 bin kişilik çorba vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bardakta çıtır İnegöl simidi ile birlikte ikram edilen çorba, kısa sürede tükendi. Yiyenlerin tadına doyamadığı, eşsiz aroması ve içerisindeki İnegöl köfte topları ile farklı bir deneyim sunan İnegöl Çorbası İnegöllülerden tam not aldı.

Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin gastronomi çalışmaları kapsamında ortaya çıkan İnegöl köfteli ve çıtır simitli İnegöl Çorbası, 35. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında açılan Gastro İnegöl Çadırında İnegöllülerin beğenisine sunuldu.

BURSA (İGFA) - Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin gastronomi çalışmaları kapsamında İnegöl Köftesi ve İnegöl çıtır simidi ile harmanlayarak oluşturduğu İnegöl Çorbası, İnegöl Mutfağında sunulmaya başlamıştı.

Şehrin lezzetlerinin tanıtılması ve gastronomi zenginliğinin farkına varılması adına yapılan çalışmalar kapsamında 35. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında kameriyeler bölgesinde de Gastro İnegöl çadırı kuruldu.

Her akşam farklı etkinliklerin yapıldığı çadırda, İnegöl Çorbası vatandaşların beğenisine sunuldu.

İnegöl Mutfağı aşçılarının hazırladığı İnegöl Çorbası, kameriyeler bölgesinde dağıtılan 2 bin kişilik çorba vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bardakta çıtır İnegöl simidi ile birlikte ikram edilen çorba, kısa sürede tükendi.

Yiyenlerin tadına doyamadığı, eşsiz aroması ve içerisindeki İnegöl köfte topları ile farklı bir deneyim sunan İnegöl Çorbası İnegöllülerden tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, gezi bülteni