Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Üsküp’te Balkan Ninnisi dizisinin setini ziyaret etti

26.07.2022 - 16:31, Güncelleme: 26.07.2022 - 16:31 4542+ kez okundu.
 

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Üsküp’te Balkan Ninnisi dizisinin setini ziyaret etti

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen TRT 1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi’nin setini ziyaret etti.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen TRT 1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi’nin setini ziyaret etti. Filmin oyuncu ve teknik ekibiyle görüşen Özdemir, iki ülkenin geçmişten gelen dostluğuna büyük katkıda bulunan diziye emek verenlere teşekkür etti.   Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleriyle Balkan ülkelerinde bir dizi resmi seyahatte bulundu. Kosova’daki temaslarını tamamlayan Bağcılarlı heyet, daha sonra Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’e geçti. Özdemir ve beraberindekiler, TRT 1’in en çok sevilen yapımlarından biri olan ve çekimleri Üsküp’te gerçekleştirilen Balkan Ninnisi dizisinin setini ziyaret etti.   Güzel bir iş yapıyorsunuz Yönetmen, oyuncu ve set ekibiyle bir araya gelen Özdemir, diziyle ilgili sohbet etti. Balkanların Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Özdemir, “Balkan Ninnisi bizim de ailece takip ettiğimiz bir dizi. Farklı milletlere mensup iki gencin sevdasını çok güzel bir şekilde anlatıyor. İki ülkenin geçmişten gelen dostluğuna katkıda bulunuyor. Bu anlamda çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Dizide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve sizlere başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret sonunda Özdemir, dizi ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen TRT 1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi’nin setini ziyaret etti.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen TRT 1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi’nin setini ziyaret etti. Filmin oyuncu ve teknik ekibiyle görüşen Özdemir, iki ülkenin geçmişten gelen dostluğuna büyük katkıda bulunan diziye emek verenlere teşekkür etti.

 

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleriyle Balkan ülkelerinde bir dizi resmi seyahatte bulundu. Kosova’daki temaslarını tamamlayan Bağcılarlı heyet, daha sonra Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’e geçti. Özdemir ve beraberindekiler, TRT 1’in en çok sevilen yapımlarından biri olan ve çekimleri Üsküp’te gerçekleştirilen Balkan Ninnisi dizisinin setini ziyaret etti.

 

Güzel bir iş yapıyorsunuz

Yönetmen, oyuncu ve set ekibiyle bir araya gelen Özdemir, diziyle ilgili sohbet etti. Balkanların Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Özdemir, “Balkan Ninnisi bizim de ailece takip ettiğimiz bir dizi. Farklı milletlere mensup iki gencin sevdasını çok güzel bir şekilde anlatıyor. İki ülkenin geçmişten gelen dostluğuna katkıda bulunuyor. Bu anlamda çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Dizide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Özdemir, dizi ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, gezi bülteni