FETÖ davasında yargılanan şahsa 1 yıl 10 ay hapis cezası

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2022 - 09:41, Güncelleme: 19.05.2022 - 09:34 3210+ kez okundu.
 

FETÖ davasında yargılanan şahsa 1 yıl 10 ay hapis cezası

FETÖ davasında yargılanan şahsa 1 yıl 10 ay hapis cezası

Kastamonu’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olduğu gerekçesi ile yargılanan şahıs, 1 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde S.T. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.Davanın karar duruşması görüldü. Duruşmaya duruşmaya, tutuksuz yargılanan S.T. ile sanık avukatı katıldı. Duruşmada kendisini savunan S.T., “Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. O zaman bunun bir suç olduğunu bilmiyordum. Hayatımı yoluna koymaya çalışıyorum, iş başvurusunda bulundum. Pişmanım beraatımı talep ediyorum” dedi.Mahkeme heyeti, ’silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan sanık S.T.’yi 1 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.
FETÖ davasında yargılanan şahsa 1 yıl 10 ay hapis cezası
Kastamonu’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olduğu gerekçesi ile yargılanan şahıs, 1 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde S.T. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.
Davanın karar duruşması görüldü. Duruşmaya duruşmaya, tutuksuz yargılanan S.T. ile sanık avukatı katıldı. Duruşmada kendisini savunan S.T., “Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. O zaman bunun bir suç olduğunu bilmiyordum. Hayatımı yoluna koymaya çalışıyorum, iş başvurusunda bulundum. Pişmanım beraatımı talep ediyorum” dedi.
Mahkeme heyeti, ’silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan sanık S.T.’yi 1 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni