2 bin rakımlı yaylada patatesler toprakla buluştu

Ekonomi (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2022 - 10:15, Güncelleme: 18.05.2022 - 10:09 3355+ kez okundu.
 

2 bin rakımlı yaylada patatesler toprakla buluştu

2 bin rakımlı yaylada patatesler toprakla buluştu

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde çiftçiler patates ekimine başladı.İlçenin en gözde yaylalarından birisi olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda çiftçiler kışın tüketecekleri patateslerin dikimine başladı. İmece usulü çalışılan tarlalara patatesler özenle ekimi yapılıyor.Yaylada baharın gelişiyle birlikte patates ekimine başladıklarını belirten Elmas Karahasan, “Komşularımızla birlikte tarlalarımıza patates ekimi yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz ayın sonuna kadar bütün tarlalara patatesler ekilmiş olacak. Tarlamızda yetişecek patateslerden hem kışlık yiyeceğimizi elde ediyor hem de satarak kendimize kazanç sağlıyoruz” dedi.Karahasan, herkes için bereketli bir yıl olmasını dilediğini sözlerine ekledi.
2 bin rakımlı yaylada patatesler toprakla buluştu
Ordu’nun Kabadüz ilçesinde çiftçiler patates ekimine başladı.
İlçenin en gözde yaylalarından birisi olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda çiftçiler kışın tüketecekleri patateslerin dikimine başladı. İmece usulü çalışılan tarlalara patatesler özenle ekimi yapılıyor.
Yaylada baharın gelişiyle birlikte patates ekimine başladıklarını belirten Elmas Karahasan, “Komşularımızla birlikte tarlalarımıza patates ekimi yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz ayın sonuna kadar bütün tarlalara patatesler ekilmiş olacak. Tarlamızda yetişecek patateslerden hem kışlık yiyeceğimizi elde ediyor hem de satarak kendimize kazanç sağlıyoruz” dedi.
Karahasan, herkes için bereketli bir yıl olmasını dilediğini sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni