Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çanakkaleli bağcıları bilgilendirdi

Genel (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2022 - 17:05, Güncelleme: 22.04.2022 - 17:00 3289+ kez okundu.
 

Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çanakkaleli bağcıları bilgilendirdi

Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çanakkaleli bağcıları bilgilendirdi

Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çanakkale’de düzenlenen toplantıda üzüm yetiştiricilerini bilgilendirdi.Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde düzenlenen bağcılık bilgilendirme toplantısında bir araya gelen üzüm yetiştiricilerine bilgiler veren Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü; üreticilere bağ budaması, aşı, hastalık, zararlı ve yabancı ot kontrolü konularında teorik ve pratik bilgiler aktardı.Toplantıda yapılan sunumların yanı sıra, saha çalışmalarının da gerçekleştiği organizasyonda üzüm yetiştiricileri ürün verimliliğinin arttırılması konusunda bilgiler edindi. Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü teknik personellerinden Dr. Lerzan Öztürk ve Ziraat Yüksek Mühendisi Ali İzzet Torçuk tarafından verilen uygulamalı eğitim programına yöre üreticileri ve İlçe Müdürlüğü personelleri katıldı.
Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çanakkaleli bağcıları bilgilendirdi
Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çanakkale’de düzenlenen toplantıda üzüm yetiştiricilerini bilgilendirdi.
Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde düzenlenen bağcılık bilgilendirme toplantısında bir araya gelen üzüm yetiştiricilerine bilgiler veren Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü; üreticilere bağ budaması, aşı, hastalık, zararlı ve yabancı ot kontrolü konularında teorik ve pratik bilgiler aktardı.
Toplantıda yapılan sunumların yanı sıra, saha çalışmalarının da gerçekleştiği organizasyonda üzüm yetiştiricileri ürün verimliliğinin arttırılması konusunda bilgiler edindi. Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü teknik personellerinden Dr. Lerzan Öztürk ve Ziraat Yüksek Mühendisi Ali İzzet Torçuk tarafından verilen uygulamalı eğitim programına yöre üreticileri ve İlçe Müdürlüğü personelleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni