Beyaz Saray’dan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama

Siyaset&Politika (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2022 - 21:35, Güncelleme: 29.06.2022 - 21:31 4484+ kez okundu.
 

Beyaz Saray’dan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama

Beyaz Saray’dan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama

Beyaz Saray tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden’ın görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada, “İki lider Ege ve Suriye’de istikrarın önemini ele aldı” denildi.Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden’ın Madrid’de gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Biden’ın Türkiye-İsveç-Finlandiya arasında varılan memorandumu memnuniyetle karşıladığı kaydedildi. Liderlerin, Rusya’nın saldırganlığına karşın Ukrayna’ya yönelik desteğinin devam edeceğini yinelediği aktarılan açıklamada, Erdoğan ve Biden’ın Ukrayna’dan tahıl ihracatının önündeki Rus engellerinin kaldırılmasının önemini ele aldığı aktarıldı. “İki lider Ege ve Suriye’de istikrarın önemini ele aldı” denilen açıklamada, “Biden, ikili ilişkilerin sürdürülmesi konusundaki isteğini yineledi ve liderler hükümetler arasındaki yakın istişarelerin önemi noktasında mutabık kaldı” denildi.
Beyaz Saray’dan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama
Beyaz Saray tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden’ın görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada, “İki lider Ege ve Suriye’de istikrarın önemini ele aldı” denildi.

Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden’ın Madrid’de gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Biden’ın Türkiye-İsveç-Finlandiya arasında varılan memorandumu memnuniyetle karşıladığı kaydedildi. Liderlerin, Rusya’nın saldırganlığına karşın Ukrayna’ya yönelik desteğinin devam edeceğini yinelediği aktarılan açıklamada, Erdoğan ve Biden’ın Ukrayna’dan tahıl ihracatının önündeki Rus engellerinin kaldırılmasının önemini ele aldığı aktarıldı. “İki lider Ege ve Suriye’de istikrarın önemini ele aldı” denilen açıklamada, “Biden, ikili ilişkilerin sürdürülmesi konusundaki isteğini yineledi ve liderler hükümetler arasındaki yakın istişarelerin önemi noktasında mutabık kaldı” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni