Hakim ve Savcılar için veda programı

Genel (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2022 - 16:16, Güncelleme: 24.06.2022 - 16:04 4526+ kez okundu.
 

Hakim ve Savcılar için veda programı

Hakim ve Savcılar için veda programı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Ungan tarafından veda programı düzenlendi.Hakimler ve Savcılar Kurulu 2022 yaz kararnamesi çerçevesinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ünal Bingül, hakim ve savcılar için Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Ungan tarafından veda programı düzenlendi.Programa Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, hakimler, savcılar ve aileleri katıldı. Fethiye’de görev yaptığı süreçte çok güzel bir ortamda çalıştığını kaydeden Başsavcı Bingül, gönlünün her zaman Fethiye’de olacağını belirtti.Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, “Bakanlığımız ile Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun takdiri ile Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi’nin kurucu Başsavcısı olarak atandım. Savcı ve hakim arkadaşlarım da diğer illere atandılar. Fethiye Adliyemizde bir yıl boyunca çok güzel bir ortamda çalıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde adaleti tecelli ettirmeye çalıştık. Allah vatanımıza, devletimize zeval vermesin. Bizler bayrak yarışı içerisinde görevlerimizi yürütüyoruz. Fethiye’den hiçbir zaman ayrılmayacağız” şeklinde ifadeler kullandı.
Hakim ve Savcılar için veda programı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Ungan tarafından veda programı düzenlendi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu 2022 yaz kararnamesi çerçevesinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ünal Bingül, hakim ve savcılar için Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Ungan tarafından veda programı düzenlendi.
Programa Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, hakimler, savcılar ve aileleri katıldı. Fethiye’de görev yaptığı süreçte çok güzel bir ortamda çalıştığını kaydeden Başsavcı Bingül, gönlünün her zaman Fethiye’de olacağını belirtti.
Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, “Bakanlığımız ile Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun takdiri ile Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi’nin kurucu Başsavcısı olarak atandım. Savcı ve hakim arkadaşlarım da diğer illere atandılar. Fethiye Adliyemizde bir yıl boyunca çok güzel bir ortamda çalıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde adaleti tecelli ettirmeye çalıştık. Allah vatanımıza, devletimize zeval vermesin. Bizler bayrak yarışı içerisinde görevlerimizi yürütüyoruz. Fethiye’den hiçbir zaman ayrılmayacağız” şeklinde ifadeler kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni