Efeler’de öğrenciler ve veliler unutulmadı

Genel (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2022 - 15:00, Güncelleme: 19.06.2022 - 14:57 4354+ kez okundu.
 

Efeler’de öğrenciler ve veliler unutulmadı

Efeler’de öğrenciler ve veliler unutulmadı

Efeler Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapıldığı okulların önlerinde öğrenci ve velileri unutmadı.Efeler Belediyesi, hafta sonu YKS’ye giren öğrencilerin ve veliler için anlamlı bir hizmet gerçekleştirdi. Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, sınavların yapıldığı okulların önlerinde; belediyenin ikram araçları ile vatandaşlara ücretsiz su, çay, kahve ve soğuk meşrubat dağıtıldı. Sınava giren öğrenciler ve velileri de Efeler Belediyesi’nin yaptığı bu duyarlı hizmetten çok memnun olduklarını belirterek, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.Konuyla ilgili açıklama yapan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay; “Sınava girecek olan adaylar ve aileleri büyük bir heyecanla çok erken saatlerde sınav yerlerine geliyor. Öğrenciler sınava girdiğinde, aileleri saatlerce okul önlerinde bekliyor. Efeler Belediyesi olarak hem sınav öncesi öğrencilerimize, hem de orada uzun zaman bekleyen velilerimize küçük bir ikram yapmak, kendilerinin yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Öğrencilerimizin hayallerindeki okula yerleşmelerini ve yaşamın her aşamasında hayallerinden vazgeçmemelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Efeler’de öğrenciler ve veliler unutulmadı
Efeler Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapıldığı okulların önlerinde öğrenci ve velileri unutmadı.

Efeler Belediyesi, hafta sonu YKS’ye giren öğrencilerin ve veliler için anlamlı bir hizmet gerçekleştirdi. Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, sınavların yapıldığı okulların önlerinde; belediyenin ikram araçları ile vatandaşlara ücretsiz su, çay, kahve ve soğuk meşrubat dağıtıldı. Sınava giren öğrenciler ve velileri de Efeler Belediyesi’nin yaptığı bu duyarlı hizmetten çok memnun olduklarını belirterek, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay; “Sınava girecek olan adaylar ve aileleri büyük bir heyecanla çok erken saatlerde sınav yerlerine geliyor. Öğrenciler sınava girdiğinde, aileleri saatlerce okul önlerinde bekliyor. Efeler Belediyesi olarak hem sınav öncesi öğrencilerimize, hem de orada uzun zaman bekleyen velilerimize küçük bir ikram yapmak, kendilerinin yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Öğrencilerimizin hayallerindeki okula yerleşmelerini ve yaşamın her aşamasında hayallerinden vazgeçmemelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni