Beşiktaş, genç futbolcu Emirhan İlkhan’ın sözleşmesini uzattı

Spor (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2022 - 20:30, Güncelleme: 17.06.2022 - 20:28 4536+ kez okundu.
 

Beşiktaş, genç futbolcu Emirhan İlkhan’ın sözleşmesini uzattı

Beşiktaş, genç futbolcu Emirhan İlkhan’ın sözleşmesini uzattı

Beşiktaş, 18 yaşındaki futbolcu Emirhan İlkhan’ın sözleşmesini uzattı.Siyah-beyazlılar genç futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkan Emre Kocadağ, Vodafone Park’ta genç futbolcu Emirhan İlkhan’la bir araya geldiler. Çebi, yenilenen sözleşme doğrultusunda 2024-25 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek olan Emirhan İlkhan’a başarılar diledi.
Beşiktaş, genç futbolcu Emirhan İlkhan’ın sözleşmesini uzattı
Beşiktaş, 18 yaşındaki futbolcu Emirhan İlkhan’ın sözleşmesini uzattı.
Siyah-beyazlılar genç futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkan Emre Kocadağ, Vodafone Park’ta genç futbolcu Emirhan İlkhan’la bir araya geldiler. Çebi, yenilenen sözleşme doğrultusunda 2024-25 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek olan Emirhan İlkhan’a başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni