Burhaniye plajlarında cankurtaranlar göreve başladı

Genel (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 16:25, Güncelleme: 08.06.2022 - 16:23 4124+ kez okundu.
 

Burhaniye plajlarında cankurtaranlar göreve başladı

Burhaniye plajlarında cankurtaranlar göreve başladı

Burhaniye’nin mavi bayraklı halk plajlarında cankurtaranlar hizmet vermeye başladı.Balıkesir’in Burhaniye sahilleri yeni sezon için misafirlerini ağırlamaya başladı. Yaz sezonunda sahillerde yaşanılabilecek boğulma olaylarına karşı, TSSF (Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu) tarafından bronz ve gümüş cankurtaran sertifikasına sahip, bir ekip kuran Burhaniye Belediyesi, mavi bayraklı halk plajlarında cankurtaran hizmetini sunmaya başladı.Burhaniye’ye bağlı Ören Mahallesi Halk Plajı, Bağlarburnu Halk Plajı, Gadana Halk Plajı ve Öğretmenler Mahallesi Halk Plajı olmak üzere 4 adet mavi bayrak ödüllü halk plajda 1 Haziran itibariyle göreve başlayan cankurtaranlar 09.00 ile 18.00 saatleri arasında, pano, bayraklar ve kulvarlar ile belirlenmiş görev alanlarında vatandaşların denizde can güvenliklerini sağlayacak.Belediye tarafından yapılan cankurtaran kulelerinde boğulma vakalarına karşı görevlerini yapıyor. Dürbünle gözetleme, kurtarma ve müdahale faaliyetleri yürüten ekipler vatandaşların denizde tehlikeli alanlarda yüzmemeleri ve mantar dubaları geçmemeleri konusunda sürekli megafonlarla uyarılar yapıyor.
Burhaniye plajlarında cankurtaranlar göreve başladı
Burhaniye’nin mavi bayraklı halk plajlarında cankurtaranlar hizmet vermeye başladı.
Balıkesir’in Burhaniye sahilleri yeni sezon için misafirlerini ağırlamaya başladı. Yaz sezonunda sahillerde yaşanılabilecek boğulma olaylarına karşı, TSSF (Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu) tarafından bronz ve gümüş cankurtaran sertifikasına sahip, bir ekip kuran Burhaniye Belediyesi, mavi bayraklı halk plajlarında cankurtaran hizmetini sunmaya başladı.
Burhaniye’ye bağlı Ören Mahallesi Halk Plajı, Bağlarburnu Halk Plajı, Gadana Halk Plajı ve Öğretmenler Mahallesi Halk Plajı olmak üzere 4 adet mavi bayrak ödüllü halk plajda 1 Haziran itibariyle göreve başlayan cankurtaranlar 09.00 ile 18.00 saatleri arasında, pano, bayraklar ve kulvarlar ile belirlenmiş görev alanlarında vatandaşların denizde can güvenliklerini sağlayacak.
Belediye tarafından yapılan cankurtaran kulelerinde boğulma vakalarına karşı görevlerini yapıyor. Dürbünle gözetleme, kurtarma ve müdahale faaliyetleri yürüten ekipler vatandaşların denizde tehlikeli alanlarda yüzmemeleri ve mantar dubaları geçmemeleri konusunda sürekli megafonlarla uyarılar yapıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni