Aytugeb 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

26.05.2022 - 13:54, Güncelleme: 26.05.2022 - 13:54 3297+ kez okundu.
 

Aytugeb 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği’nin (AYTUGEB) 2022 yılı Olağan Seçimli Birlik Meclisi Genel Kurul toplantısını İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği’nin (AYTUGEB) 2022 yılı Olağan Seçimli Birlik Meclisi Genel Kurul toplantısını İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.   Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Ayvalık Belediyesi ve AYTUGEB Başkanı Mesut Ergin başkanlık yaptı. Yeni Birlik Meclisinin oluşturulması, yeni Birlik Encümeninin oluşturulması ve görev dağılımı, Birlik Tüzüğünün 14. Maddesine göre 3 kişilik Plan ve Bütçe Komisyonunun kurulması, 2021 yılı birlik encümeni faaliyet raporunun görüşülerek oylanması, 2021 yılı birliğe ait gelir-gider ve bilançonun görüşülerek oylanmasının ardından dilek ve temennilerle sona eren toplantı turizm paydaşlarının da katılımıyla gerçekleşti.   Başkan Mesut Ergin; “Bu genel kurulda; daha güzel, daha yaşanılır ve sürdürülebilir bir turizm için tüm paydaşlarımızı AYTUGEB'e destek olmaya davet ediyor, Sorunsuz, bol kazançlı bir turizm yılı geçirmeniz dileğiyle, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.
Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği’nin (AYTUGEB) 2022 yılı Olağan Seçimli Birlik Meclisi Genel Kurul toplantısını İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği’nin (AYTUGEB) 2022 yılı Olağan Seçimli Birlik Meclisi Genel Kurul toplantısını İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Ayvalık Belediyesi ve AYTUGEB Başkanı Mesut Ergin başkanlık yaptı. Yeni Birlik Meclisinin oluşturulması, yeni Birlik Encümeninin oluşturulması ve görev dağılımı, Birlik Tüzüğünün 14. Maddesine göre 3 kişilik Plan ve Bütçe Komisyonunun kurulması, 2021 yılı birlik encümeni faaliyet raporunun görüşülerek oylanması, 2021 yılı birliğe ait gelir-gider ve bilançonun görüşülerek oylanmasının ardından dilek ve temennilerle sona eren toplantı turizm paydaşlarının da katılımıyla gerçekleşti.

 

Başkan Mesut Ergin; “Bu genel kurulda; daha güzel, daha yaşanılır ve sürdürülebilir bir turizm için tüm paydaşlarımızı AYTUGEB'e destek olmaya davet ediyor, Sorunsuz, bol kazançlı bir turizm yılı geçirmeniz dileğiyle, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni