Çocukların çakmakla oyunu az kalsın faciayla son buluyordu

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2022 - 11:01, Güncelleme: 21.05.2022 - 10:55 3230+ kez okundu.
 

Çocukların çakmakla oyunu az kalsın faciayla son buluyordu

Çocukların çakmakla oyunu az kalsın faciayla son buluyordu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde anneleri işe giden, babaları da uyuyan 3 ve 7 yaşındaki iki kız kardeşin çakmakla oyunu yangına sebep oldu. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.Olay, Örnek Mahallesi 1540 Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Evden duman çıktığını gören Mehmet Yüksel isimli esnaf, uzun süre zile basıp uyuyan babanın uyanmasını sağlarken, komşuların da yardımıyla 2 küçük kızı da yanan evden dışarı çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimine bağlı ekipler, dairenin balkonundan girip yangına müdahale ederek alevlerin diğer odalara ve komşu dairelere ulaşmasını önlemiş oldu. Yangının yaşandığı oturma odasında televizyon ve klima başta olmak üzere eşyaların tamamı yanarak kullanılamaz hale geldi.Komşuları, evden çıkarıldıktan sonra büyük korku yaşayan küçük kızlara ayran içirerek dumanın etkisinden kurtulmaları için çaba harcadı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, E.S.A. (7) ve E.E.A. (3) isimli kız kardeşleri ambulansa alarak oksijen tedavisi uyguladı. İki kız kardeş ve baba İ.A., annenin olay yerine gelmesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.Çakmakla oyun yangın çıkardıÖte yandan, olay yerine gelen güvenlik güçleri yangınla ilgili çalışma başlattı. Yangının küçük kızların oturma odasında çakmakla oynarken koltuğun tutuşması sonucunda çıktığını, bu sırada annenin işte olduğu, gece çalışan babanın da uyuduğu belirlendi.
Çocukların çakmakla oyunu az kalsın faciayla son buluyordu
Antalya’nın Manavgat ilçesinde anneleri işe giden, babaları da uyuyan 3 ve 7 yaşındaki iki kız kardeşin çakmakla oyunu yangına sebep oldu. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.
Olay, Örnek Mahallesi 1540 Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Evden duman çıktığını gören Mehmet Yüksel isimli esnaf, uzun süre zile basıp uyuyan babanın uyanmasını sağlarken, komşuların da yardımıyla 2 küçük kızı da yanan evden dışarı çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimine bağlı ekipler, dairenin balkonundan girip yangına müdahale ederek alevlerin diğer odalara ve komşu dairelere ulaşmasını önlemiş oldu. Yangının yaşandığı oturma odasında televizyon ve klima başta olmak üzere eşyaların tamamı yanarak kullanılamaz hale geldi.
Komşuları, evden çıkarıldıktan sonra büyük korku yaşayan küçük kızlara ayran içirerek dumanın etkisinden kurtulmaları için çaba harcadı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, E.S.A. (7) ve E.E.A. (3) isimli kız kardeşleri ambulansa alarak oksijen tedavisi uyguladı. İki kız kardeş ve baba İ.A., annenin olay yerine gelmesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çakmakla oyun yangın çıkardı
Öte yandan, olay yerine gelen güvenlik güçleri yangınla ilgili çalışma başlattı. Yangının küçük kızların oturma odasında çakmakla oynarken koltuğun tutuşması sonucunda çıktığını, bu sırada annenin işte olduğu, gece çalışan babanın da uyuduğu belirlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni