Güven tazeleyen Diyarbakır OSB Başkan Fidan: “Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız”

Ekonomi (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 17:55, Güncelleme: 14.05.2022 - 17:46 3494+ kez okundu.
 

Güven tazeleyen Diyarbakır OSB Başkan Fidan: “Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız”

Güven tazeleyen Diyarbakır OSB Başkan Fidan: “Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız”

Diyarbakır OSB 2. Olağan Genel Kurulunda Mustafa Fidan, 114 oy ile yeniden başkan seçildi.Diyarbakır’da dört etaptan oluşan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 2. Olağan Genel Kurulunda 3 liste ile seçime gidildi. Seçimde 261 oy kullanılırken, oyların biri geçersiz sayıldı. Mavi liste 114 oy, yeşil liste 74 oy, beyaz liste ise 72 oy aldı. Mavi listeden yeniden başkan adayı olan mevcut başkan Mustafa Fidan, güven tazeleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Fidan, seçimin kazananının Diyarbakır olduğunu vurgulayarak, “Kazanan Diyarbakır oldu. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız, birlikte yöneterek hareket edeceğiz. İlk işimiz istişare heyeti kurup sanayicilerimizle birlikte OSB’yi yönetmeye başlayacağız. Amacımız birlik, beraberlik ve hep birlikte Diyarbakır’ı yönetip, üreten Diyarbakır’da herkesi üretmeye çağırıyoruz. Bu bir seçim. Dini, dili, ırkı yoktur, tek kazananı vardır oda Diyarbakır OSB. Tek kalple, tek yürekle kazandık” dedi.
Güven tazeleyen Diyarbakır OSB Başkan Fidan: “Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız”
Diyarbakır OSB 2. Olağan Genel Kurulunda Mustafa Fidan, 114 oy ile yeniden başkan seçildi.
Diyarbakır’da dört etaptan oluşan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 2. Olağan Genel Kurulunda 3 liste ile seçime gidildi. Seçimde 261 oy kullanılırken, oyların biri geçersiz sayıldı. Mavi liste 114 oy, yeşil liste 74 oy, beyaz liste ise 72 oy aldı. Mavi listeden yeniden başkan adayı olan mevcut başkan Mustafa Fidan, güven tazeleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Fidan, seçimin kazananının Diyarbakır olduğunu vurgulayarak, “Kazanan Diyarbakır oldu. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız, birlikte yöneterek hareket edeceğiz. İlk işimiz istişare heyeti kurup sanayicilerimizle birlikte OSB’yi yönetmeye başlayacağız. Amacımız birlik, beraberlik ve hep birlikte Diyarbakır’ı yönetip, üreten Diyarbakır’da herkesi üretmeye çağırıyoruz. Bu bir seçim. Dini, dili, ırkı yoktur, tek kazananı vardır oda Diyarbakır OSB. Tek kalple, tek yürekle kazandık” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni