Samsun Büyükşehir Belediyesi eski AVM’yi satın aldı

Ekonomi (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2022 - 18:00, Güncelleme: 10.05.2022 - 17:55 3265+ kez okundu.
 

Samsun Büyükşehir Belediyesi eski AVM’yi satın aldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi eski AVM’yi satın aldı

SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediyesi, 7 bin metrekare yüzölçümüne sahip eski Makro AVM taşınmazı ve arazisini 70 milyon 50 bin TL’ye satın aldı.İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi’nde 37 bin metrekare yüzölçümüne sahip eski Makro AVM taşınmazı ve arazisi Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alındı. Gerekli plan ve proje çalışmalarının ardından alan, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılacak.15 Mart tarihli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Mustafa Demir’e taşınmaz için yapılacak olan açık artırma ihalesine katılmak ve açık artırma yoluyla satın almak üzere yetki verilmesinin ardından 37 bin metrekare yüzölçümüne sahip halen kapalı olan eski Makro AVM taşınmazı ve arazisi bugün satın alındı. 70 milyon 50 bin TL’ye belediye tarafından satın alınan alan, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılacak. Bu konuda gerekli plan ve proje çalışmalarının en kısa sürede yapılacağı belirtildi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi eski AVM’yi satın aldı
SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediyesi, 7 bin metrekare yüzölçümüne sahip eski Makro AVM taşınmazı ve arazisini 70 milyon 50 bin TL’ye satın aldı.
İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi’nde 37 bin metrekare yüzölçümüne sahip eski Makro AVM taşınmazı ve arazisi Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alındı. Gerekli plan ve proje çalışmalarının ardından alan, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılacak.
15 Mart tarihli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Mustafa Demir’e taşınmaz için yapılacak olan açık artırma ihalesine katılmak ve açık artırma yoluyla satın almak üzere yetki verilmesinin ardından 37 bin metrekare yüzölçümüne sahip halen kapalı olan eski Makro AVM taşınmazı ve arazisi bugün satın alındı. 70 milyon 50 bin TL’ye belediye tarafından satın alınan alan, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılacak. Bu konuda gerekli plan ve proje çalışmalarının en kısa sürede yapılacağı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni