Lise öğrencileri, yaptıkları projeyle yabancı dillerini geliştiriyor

Eğitim (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2022 - 13:15, Güncelleme: 09.05.2022 - 13:10 3047+ kez okundu.
 

Lise öğrencileri, yaptıkları projeyle yabancı dillerini geliştiriyor

Lise öğrencileri, yaptıkları projeyle yabancı dillerini geliştiriyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları e-twinning projeleri ile ingilizcelerini geliştirirlerken, ilçelerini proje sayesinde tanıtımını yapıyor ve doğa koruma bilincini arttırıyorlar.Denizli’de E-twinning projeleri çerçevesinde, Buldan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri tarafından yürütülen projelerle öğrencilerin, dili aktif ve doğru şekilde kullanarak yazma ve okuma becerilerini geliştirip, teknolojiyi doğru kullanmayı öğrenmeleri, çevre ve toplum bilinci geliştirilerek farkındalıklarının arttırılması hedeflendi. İngilizce öğretmenlerinin önderliğinde yürütülen "Şehrimin Düşünürü ve Bilimi" projesi ile öğrenciler Buldan’ın yetiştirdiği iki önemli isim, Merkezefendi ve Dr. Behçet Uz’u, teknolojiyi aktif bir şekilde kullanarak 3 il ve 4 okul işbirliği ile tanıtma ve diğer illerin düşünür ve bilim adamlarını tanıma fırsatı buldular. Bu projenin kalıcılığını sağlamak için bir e-kitap oluşturdular.
Lise öğrencileri, yaptıkları projeyle yabancı dillerini geliştiriyor
Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları e-twinning projeleri ile ingilizcelerini geliştirirlerken, ilçelerini proje sayesinde tanıtımını yapıyor ve doğa koruma bilincini arttırıyorlar.

Denizli’de E-twinning projeleri çerçevesinde, Buldan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri tarafından yürütülen projelerle öğrencilerin, dili aktif ve doğru şekilde kullanarak yazma ve okuma becerilerini geliştirip, teknolojiyi doğru kullanmayı öğrenmeleri, çevre ve toplum bilinci geliştirilerek farkındalıklarının arttırılması hedeflendi. İngilizce öğretmenlerinin önderliğinde yürütülen "Şehrimin Düşünürü ve Bilimi" projesi ile öğrenciler Buldan’ın yetiştirdiği iki önemli isim, Merkezefendi ve Dr. Behçet Uz’u, teknolojiyi aktif bir şekilde kullanarak 3 il ve 4 okul işbirliği ile tanıtma ve diğer illerin düşünür ve bilim adamlarını tanıma fırsatı buldular. Bu projenin kalıcılığını sağlamak için bir e-kitap oluşturdular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, ilaçlama, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni