Arzum'un ilk bono ihracı başarılı

13.09.2022 - 16:56, Güncelleme: 13.09.2022 - 16:56 5298+ kez okundu.
 

Arzum'un ilk bono ihracı başarılı

Arzum halka arz sonrası ilk finansman bonosu ihracını başarıyla gerçekleştirdi.İSTANBUL (İGFA) - Arzum’un Türk Lirası cinsi finansman bonosu ihracı, Türk şirketleri için önemli bir finansman seçeneği haline gelen borçlanma araçları piyasalarında oldukça teveccüh gördü. Türkiye’nin önde gelen küçük ev aletleri markası Arzum, halka arz sonrasındaki ilk finansman bonosu ihracına 9 Eylül’de, 179 gün vade ve yüzde 30 sabit faizle çıktı. Arzum, Garanti Yatırım’ın aracılık ettiği finansman bonosu ihracına gelen yüksek talep doğrultusunda talebe göre artırılabilir nitelikte 50 milyon TL için çıktığı ihracı 116 milyon 580 bin TL ile sonuçlandırdı.  Arzum CFO’su Arda Altınok, söz konusu ihracın borçlanma araçları yatırımcısının Arzum’a olan güvenini, Garanti Yatırım’ın ise borçlanma araçları piyasalarındaki başarısını ortaya koyduğunu söyledi.

Arzum halka arz sonrası ilk finansman bonosu ihracını başarıyla gerçekleştirdi.

İSTANBUL (İGFA) - Arzum’un Türk Lirası cinsi finansman bonosu ihracı, Türk şirketleri için önemli bir finansman seçeneği haline gelen borçlanma araçları piyasalarında oldukça teveccüh gördü.

Türkiye’nin önde gelen küçük ev aletleri markası Arzum, halka arz sonrasındaki ilk finansman bonosu ihracına 9 Eylül’de, 179 gün vade ve yüzde 30 sabit faizle çıktı.

Arzum, Garanti Yatırım’ın aracılık ettiği finansman bonosu ihracına gelen yüksek talep doğrultusunda talebe göre artırılabilir nitelikte 50 milyon TL için çıktığı ihracı 116 milyon 580 bin TL ile sonuçlandırdı. 

Arzum CFO’su Arda Altınok, söz konusu ihracın borçlanma araçları yatırımcısının Arzum’a olan güvenini, Garanti Yatırım’ın ise borçlanma araçları piyasalarındaki başarısını ortaya koyduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, gezi bülteni