'İnatla dezenformasyon'a Emniyet'ten suç duyurusu

06.09.2022 - 16:15, Güncelleme: 06.09.2022 - 16:15 5483+ kez okundu.
 

'İnatla dezenformasyon'a Emniyet'ten suç duyurusu

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.ANKARA (İGFA) - Emniyet Genel Müdürlüğü, polislerin maaş promosyonu üzerinden yaptığı açıklamalardan dolayı CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Genel Müdürlük yaptığı açıklamada, sayısız kez açıklama yapılmasına rağmen polisin maaş promosyonu üzerinden 'inatla dezenformasyon' yapılmasını, büyük fedekarlıkla görev yapmakta olan meslektaşların çalışmalarına destek değil, adeta köstek  olduğunu kaydetti. Hatırlanacağı gibi CHP'li Murat Bakan, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Polisin promosyonuna çöken EGM’den ses yok. Üç maymun hikayesinde olduğu gibi görmedim, işitmedim, konuşmuyorum noktasındalar ancak Türkiye polisin sesine ses oluyor. Bu anlaşma ya iptal edilecek ya da iptal edilecek" ifadelerini kullanmıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Emniyet Genel Müdürlüğü, polislerin maaş promosyonu üzerinden yaptığı açıklamalardan dolayı CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Genel Müdürlük yaptığı açıklamada, sayısız kez açıklama yapılmasına rağmen polisin maaş promosyonu üzerinden 'inatla dezenformasyon' yapılmasını, büyük fedekarlıkla görev yapmakta olan meslektaşların çalışmalarına destek değil, adeta köstek  olduğunu kaydetti.

Hatırlanacağı gibi CHP'li Murat Bakan, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Polisin promosyonuna çöken EGM’den ses yok. Üç maymun hikayesinde olduğu gibi görmedim, işitmedim, konuşmuyorum noktasındalar ancak Türkiye polisin sesine ses oluyor. Bu anlaşma ya iptal edilecek ya da iptal edilecek" ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, gezi bülteni