MASKİ, Manisa'nın geleceği için çalışıyor

23.08.2022 - 14:46, Güncelleme: 23.08.2022 - 14:46 5283+ kez okundu.
 

MASKİ, Manisa'nın geleceği için çalışıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, iklim değişikliği, küresel ısınma ve bilinçsiz su tüketimi gibi nedenlerden yer altı sularının çekilmesi sebebiyle Manisa’ya sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini noktasında yeni adımlar atmaya başladı.MANİSA (İGFA) - Ülke genelinde iklim değişikliği ve buna bağlık olarak küresel ısınmadan kaynaklı yer altı sularının ciddi oranda çekilmesi sebebiyle Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa merkez ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini noktasında yeni adımlar attı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesinde Manisa’nın içme suyu rezervlerine destek olacak deneme sondaj çalışmalarına başladı. Şehrin gelecekte içme suyu sıkıntısı çekmemesi adına su rezervlerini arttırmaya yönelik yürütülen deneme çalışmaları kapsamında şehrimizin 20 yıllık içme suyu ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. İçme suyu konusunda atılan önemli adımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.

MASKİ Genel Müdürlüğü, iklim değişikliği, küresel ısınma ve bilinçsiz su tüketimi gibi nedenlerden yer altı sularının çekilmesi sebebiyle Manisa’ya sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini noktasında yeni adımlar atmaya başladı.

MANİSA (İGFA) - Ülke genelinde iklim değişikliği ve buna bağlık olarak küresel ısınmadan kaynaklı yer altı sularının ciddi oranda çekilmesi sebebiyle Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa merkez ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini noktasında yeni adımlar attı.

İçme Suyu Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesinde Manisa’nın içme suyu rezervlerine destek olacak deneme sondaj çalışmalarına başladı. Şehrin gelecekte içme suyu sıkıntısı çekmemesi adına su rezervlerini arttırmaya yönelik yürütülen deneme çalışmaları kapsamında şehrimizin 20 yıllık içme suyu ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

İçme suyu konusunda atılan önemli adımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, gezi bülteni