Ankara'da Rotary'den SEPSİS farkındalığı

15.09.2022 - 15:41, Güncelleme: 15.09.2022 - 15:41 4331+ kez okundu.
 

Ankara'da Rotary'den SEPSİS farkındalığı

Ankara Gazi Rotary Kulübü ve Ankara Tunalı Hilmi Rotary Kulübü 13 Eylül Dünya SEPSİS Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenledi.ANKARA (İGFA) -  Ankara Kuğulu Park'ta uzman hekimler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara Sepsis broşürleri dağıtılarak,  vatandaşların soruları yanıtlandı. Proje ilgili açıklamalarda bulunan Gazi Rotary Kulübü Başkanı Sinem Atay Görür hastalığa vurgu yaptı. Başkan Sinem Atay Görür, dünyadaki en önemli önlenebilir ölüm sebebi olan Sepsis konusunda halkımızı aydınlatmaya devam edeceklerini belirterek, "Başta 3. Grup Kulüplerinden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Sevgi Soluk başkanımıza ve emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederiz" dedi.

Ankara Gazi Rotary Kulübü ve Ankara Tunalı Hilmi Rotary Kulübü 13 Eylül Dünya SEPSİS Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenledi.

ANKARA (İGFA) -  Ankara Kuğulu Park'ta uzman hekimler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara Sepsis broşürleri dağıtılarak,  vatandaşların soruları yanıtlandı.

Proje ilgili açıklamalarda bulunan Gazi Rotary Kulübü Başkanı Sinem Atay Görür hastalığa vurgu yaptı.

Başkan Sinem Atay Görür, dünyadaki en önemli önlenebilir ölüm sebebi olan Sepsis konusunda halkımızı aydınlatmaya devam edeceklerini belirterek, "Başta 3. Grup Kulüplerinden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Sevgi Soluk başkanımıza ve emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, gezi bülteni