Diyarbakır’da feci kaza: 1 ölü

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2022 - 20:33, Güncelleme: 26.02.2022 - 20:07 6127+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da feci kaza: 1 ölü

Diyarbakır’da feci kaza: 1 ölü

Diyarbakır’da tekstil fabrikasında çalışan bir genç kız, servisten inip karşıya geçtiği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.Olay, Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Çelikevler Mahallesi Elazığ Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir tekstil fabrikasında çalışan Gülsüm Gök (20), akşam saatlerinde mesaisi bittikten sonra servise binip eve geldi. Evinin olduğu sokağın karşısında inen Gök, yaya için yeşil, araçlar için kırmızı yandığı sırada yolun karşısına geçmek için hareket etti. 34 SF 4247 plakalı Audi marka otomobil, Gök’e çaptı ve genç kız metrelerce ileriye fırladı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerle Gök’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Gök’ün cansız bedeni jandarma ekiplerinin çalışması sonrası otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Jandarmanın olayla ilgili incelemesi sürüyor.Öte yandan, aynı bölgede meydana gelen kazalar sonucu 8. ölümün olduğu öğrenildi. Vatandaşlar, bölgeden araçların hızlı bir şekilde kural ihlali yaparak geçtiğini iddia ederek, acilen önlem alınması ve üst geçit yapılmasını istedi.
Diyarbakır’da feci kaza: 1 ölü
Diyarbakır’da tekstil fabrikasında çalışan bir genç kız, servisten inip karşıya geçtiği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Olay, Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Çelikevler Mahallesi Elazığ Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir tekstil fabrikasında çalışan Gülsüm Gök (20), akşam saatlerinde mesaisi bittikten sonra servise binip eve geldi. Evinin olduğu sokağın karşısında inen Gök, yaya için yeşil, araçlar için kırmızı yandığı sırada yolun karşısına geçmek için hareket etti. 34 SF 4247 plakalı Audi marka otomobil, Gök’e çaptı ve genç kız metrelerce ileriye fırladı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerle Gök’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Gök’ün cansız bedeni jandarma ekiplerinin çalışması sonrası otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Jandarmanın olayla ilgili incelemesi sürüyor.
Öte yandan, aynı bölgede meydana gelen kazalar sonucu 8. ölümün olduğu öğrenildi. Vatandaşlar, bölgeden araçların hızlı bir şekilde kural ihlali yaparak geçtiğini iddia ederek, acilen önlem alınması ve üst geçit yapılmasını istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, haberler, tüp mide ameliyatı, gezi bülteni